Om oss.

Hej, vad roligt att ni hittat hit! Josefin heter jag och är grundare av Perfect by Josefin Nilsson. Jag är född och uppvuxen i Helsingborg och trivs så bra i denna magiskt fina stad. Jag älskar allt som har med inredning, pynt, dekoration och organisering att göra. Att jag skulle ha en sån kärlek till checklistor och tidsscheman hade jag aldrig kunnat tro. Mitt intresse för bröllop har länge funnits och att få jobba med detta varje dag är en dröm. Efter en två-årig utbildning till eventkoordinator och projektledare samt utbildning till bröllopskoordinator och inom bröllopsdesign samlade jag alla mina erfarenheter och startade Perfect by Josefin Nilsson.

"Josefin har en vinnarinstinkt, seriositet, kärlek och målmedveten som kommer att föra henne högre upp i branschen, och nå sina högt uppsatta mål. Hennes ödmjukhet mot andra människor är fantastisk. Hon arbetar proffsigt och på ett korrekt sätt och har en drivkraft och energi som är viktig i branschen. Josefin är känslig, rättvis och klok. Jag tror faktiskt att det är en vinnande insikt/personlighet som hon är ensam om."

- Aida Winnerström, utbildningsledare eventkoordinator och många års erfarenhet i bröllopsbranschen

Vision

Vår vision ert bröllop.

Varje brudpar är unikt med sin egen stil, vision och önskemål och vägen för att nå drömbröllopet ser olika ut för alla. Vårt mål är att ta bort alla ”bör” och ”måsten” och istället skapa ett bröllop som speglar era personligheter och er unika kärlek. Vare sig ni vill ha ett intimt arrangemang eller ett stort pampigt event finns vi där på vägen för att stötta och guida er. Att planera ett bröllop är tidskrävande och stundtals förvirrande med alla val som ska göras och detaljer som ska kommas ihåg. Vi finns där och guidar er åt rätt håll utifrån era önskemål och visioner.