Konsultation

Vi inspirerar er väg.

Är ni precis i början av planeringen eller känner ni att ni fastnat på vägen en bit in? Att boka in en konsultation med en erfaren bröllopskoordinator hjälper er att ta steget vidare. Vid en konsultation sätter vi oss ner tilsammans och går igenom vad ni gjort hillits och vad nästa steg är. Vi går igenom era prioriteringar och vi hjälper er med budgetplaneringen, körschema, leverantörer och det ni behöver. Att planera ett bröllop ska vara roligt och er resa börjar redan här. Vårt mål är att ni ska titta tillbaka på tiden månaderna innan bröllopet och känna glädje och lycka istället för stress och olust. Att ha en bröllopskoodinator att bolla idéer och tankar med ända fram till bröllopet kan vara guld värt, och vi finns här för er genom hela planeringen. Vi träffas där det passar er bäst och vi anpassar konsultationen utifrån era önskemål!

Koordinering

Vi koordinerar ert bröllop.

Koordinering är all planering som görs för att ert bröllop ska bli precis så som ni drömt om. Det är till för er som vill ha stödet och tryggheten i att en erfaren bröllopskoordinator är med er hela vägen. Exempel på delar av koordineringen är att ha koll på budget, prioriteringar, leverantörer, cheklistor samt logistik. Vi finns med längs hela planeringen och ser till att kontakt med leverantörer existerar och är korrekta, kommer med förslag på leverantörer utifrån era önskemål och budget, gör upp planerings och körscheman så att allt flyter på felfritt, kommer med unika tips och idéer för just er. Vi kommer fungera som en personliga inspiratör, medlare, nervositetsstillare, smakråd och mycket mer. Vi är med på varje steg under planeringsprocessen och har sedan uppsikt över bröllopsdagen från morgon till kväll så att ni och alla era nära och kära bara kan se till att njuta av er fantastiska dag!

Koordinator på bröllopsdagen

Koordination på Bröllopsdagen.

Har ni skött all planering själva men vill kunna släppa kontrollen på bröllopsdagen och bara kunna fokusera på varandra och er dag? Som bröllopskoordinator kommer vi in 3-4 veckor innan bröllopet och tar över all kontakt med leverantörerna, hjälper er finputsa på körschemat och hanterar all logistik under dagen. Ni slipper lägga ansvaret på någon av era kära. Detta är er dag och alla gäster ska få möjligheten att njuta fullt ut!

Eventkoordinator

Vi planerar alla typer av Event.

Behöver ni hjälp med andra event än bröllop? Födelsedagar, babyshowers, frieri eller andra
festligheter. Är ni ett företag och behöver hjälp med företagsfesten, kick-offen, invigningen eller annan aktivitet? Som utbildad eventkoordinator har vi bra grunder och erfarenheter inom alla slags event. Behöver ni en projektledare som kan styra upp allt eller vill ni bara tips och råd längs vägen? Kontakta oss så berättar vi mer!